fbpx

Доставка

Доставката на поръчка, направена онлайн на www.hemphouse.bg се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес.

Доставяме до всяка точка на България в рамките на 1 работен ден след получаване на поръчката. При извънредни обстоятелства “Hemphouse.bg” си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира потребителя за това. Цените за доставка в зависимост от начина на получаване на пратката и стойността й са:

– 5.00лв. за доставка до офис на Еконт 
9.00лв. за доставка до адрес

– БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 150.00лв. 

При доставката получателят подписва стокова разписка за приемо-предаване, който удостоверява точното изпълнение на поръчката.

“Hemphouse.bg” предлага опция “Преглед”, но клиентът има право да върне закупената стока в срок do 30 дни след получаването й. При невъзможност за доставяне на пратката на клиента, не по вина на “Hemphouse.bg” или на куриера, лицето, извършващо доставката, се обажда на посочения от клиента телефон за контакт, за да бъде уточнено от кой офис на куриера клиентът може да получи пратката. При невъзможност за връчване на пратката не по вина на “Hemphouse.bg” или куриера и невъзможност да се установи контакт с клиента, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява.

Абонирай се за Новини и Промоции!

Ще получиш веднага на мейла си промо код за 10% отстъпка от първата ти поръчка!